Dans Kursu Fiyatları – Dans Kursunun İnsanlara Faydaları?

Dans kursu fiyatları araştırmasına girmeden önce hangi türde dans etmek istediğinizi belirlemelisiniz. Çünkü türlere göre fiyat değişmektedir…

Danskeyfi Altunizade sitemizde yazan diğer yazıları inceleyerek hangi türün kendinize ait olduğuna karar verebilirsiniz. Kararınızı verdikten sonra iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz. Uzman eğitmen kadromuz sayesinde hangi türde nasıl dersler alacağınızı öğrenebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak salonumuza gelerek ders alacağınız sınıfları görebilirsiniz. Eğitmen kadromuzla tanışıp kafanızdaki soru işaretlerine cevap bulabilirsiniz. Derslere tanık olabilirsiniz. Bu da sizin derse gelmeden önce fikir sahibi olmanıza olanak sağlar.

Unutmayın ki her yaştan her birey dans edebilir. Önemli olan sizin istemeniz ve heves etmeniz. Hiçbir şey için geç kalınmış değildir. Siz de daha fazla geç kalma süresini uzatmadan bizimle iletişime geçin ve aramıza katılın.

Bu yazımızı da okumak isteyebilirsiniz: Dans Müzikleri? Hareketli Dans Müzikleri? Düğün Dans Müzikleri?

Dans Kursunun İnsanlara Faydaları

Dans kurslarının insanlara faydasını araştırmak isterseniz bu konuda birçok uzman görüşü ile karşılaşacaksınızdır. 

Uzmanlara göre dans insan için en iyi aktivitelerinden biridir. Çünkü dans ederken vücudumuzun tüm bölgelerini aktif olarak kullanırız. Anlaşıldığı üzere dans tam anlamıyla bir vücut çalışmasıdır. Koordinasyonu,esnekliği,dayanıklılığı, dengeyi ve hafızayı geliştirmeye yardımcı olur. İnsanların başarılı olabilmesi için ufak başarılara ihtiyacı vardır. Siz koreografiye uyabildikçe kendinizi başarıya ulaşmış hissedeceksiniz. Bu durum da  sizin özgüveninizi artışa neden olacak. İş, okul ve sosyal hayatınıza yansımaları gözle görülür olacaktır. Ayrıca dans ederken hem kalp atışınız hem de nefes alma hızınız artar. Böylece kalp ve akciğer sağlığınız gelişir. Kısa bir süre sonra kondisyonunuzdaki artışı fark edeceksinizdir. 

Düzenli olarak yaparsanız vücudumuzdaki değişimlerin siz de farkına varabilirsiniz. Günde 30 dakika dans etmek formunuzu korumaya ve vücudunuzu şekillendirmeye yarar. En önemlisi ise gün içinde yaşadığınız tüm stresli olayları atlatmanıza ve ruhunuzu dinlendirmeye yarar.

Dans Kursunun Çocuklara Faydaları

Dans kursunun çocuklara faydasına değinecek olursak. İlk sırada en önemlisi olan fiziksel gelişim gelmektedir. 

Aslında dans sayesinde çocuklar vücutlarını çok iyi kullanabiliyor. Bu sayede güçlü ve esnek bir kas yapısına sahip oluyorlar. Duruş bozuklukları olan çocukların tedavisinde de dans etmenin önemli bir yeri vardır. Covid19 ile birlikte eve kapanan çocukların sosyalleşmesi ve arkadaş edinmesi zorlaştı. Bunun önüne geçebilmek için yeni insanlarla tanışacağı onlarla eğlenebileceği bir ortama girmesi gerekir. Dans kurslarında yapılan grup dersleri bu durum için çok uygundur. Yani çocuklar hem sosyalleşir hem de özgüvenlerinde artış meydana gelir. Ayrıca dans çocukların sorumluluk duygusunun gelişmesini ve takım çalışmasını anlamasını sağlar. Sorumluluk duygusu gelişmiş çocuk okul hayatında da istediği başarıyı elde edebilir. Bunların haricinde hayal gücü gelişimi, soyut düşünme becerisi, sabırlı olma gibi konulara da fayda sağlamaktadır. 

Kısacası çocuğunuz yaşıtlarına göre daha sağlıklı, mutlu, yetenekli ve pozitif olacaktır. Dans kursu fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Bizi Arayın
Yol Tarifi Al
× Size nasıl yardımcı olabiliriz?