İstanbul Dans Kursu Fiyatları

İstanbul dans kursu fiyatları; şehre, dans çeşidine, ders saatine, grup dersi veya özel ders oluşuna kadar değişimler göstermektedir. 

Aksesuar ve kostümlerine göre de fiyat değişiklikleri olabilir. Tabu bu hususların yanında kaliteli öğretmenlerin de farkını görmek gerekmektedir. Bu kursların tam fiyatını öğrenmek isterseniz bizlere ulaşmanın tam zamanı. Uygun fiyatlı kurs arıyorsanız burası tam yeri! Sizlere yardımcı olmak bizim için mutluluk olacaktır. 

Bu yazımızı da okumak isteyebilirsiniz: Dans Kursları

Dansın Faydaları 

Dansın faydaları aslında toplum genelinde oldukça bilinmektedir. Tabi sadece sağlıklı denip geçilir genel olarak. 

İstanbul Dans Kursu Fiyatları 2

Siz de isterseniz biraz daha detaya inelim. Düzenli bir şekilde hareket halinde olmak insanları zinde tutmaya yaramaktadır. Vücut sağlığı için ve görünüm için de oldukça olumlu etkileri vardır. Özellikler kilo sorunu yaşayan insaların spor yapmak yerne dans etmeyi seçtiğini çoğu zaman görmüşssünüzdür. Kondisyon ve kas yapısını da oldukça güçlendirdiğini de unutmamalısınız. 

Dansın sosyal açıdan da oldukça olumlu sonuçları vardır. Dans partnerinizle veya grup danslarında mola esnalarında sık sık muhabbet edebileceğiniz yeni arkadaşlarınız olacaktır. Birlikte dans sonrasında bir kahve içmek isteyeceğiniz bir ortamınız olacaktır. Tabi ekstra aktiviteler sizin yaratıcılığınıza da bağlı bir durum.

İstanbul dans kursu fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Dansın Psikolojik Etkileri

Dansın psikolojik etkileri insanları stres dışında tutmasıdır. 

Dans esnasında günlük dertlerinizi unutup o anın heyecana bağlı kalarak hareketlerinizi yaparsınız. Zihinsel olarak sizi oldukça güçlendirir. Günümüzdeki araştırmalara baktığımızda dansın sakinleştirici etkisinin olduğu açıkça görülmektedir. Beyindeki ödül mekanizmasını aktif hale getiridiğinin de bazı kanıtları bulunmuştur. Koordine bir şekilde beden hareketleri ve belirli ritimle yapılan işlevler beyin fonksiyonlarını da etkinleştirir. Böylece hafıza gelişimi sağlanacaktır. Özellikle bazı zihinsel hastalığı olan insanların nörolojik yardım almalarının yanı sıra dans etmelerinin de önemli ölçüde katkı yapacağı bilinmektedir.

Problemleriniz için yeni çözümleri keşfetmek isterseniz mutlaka dans edin. Zihinde yeni yollar açar ve problemleriniz için farklı yollar aramadan bulmanızı sağlar. Zihninizi özgür hale getirecek ve bunun için fiziksel anlamda kendinizi daha iyi ifade edebilieceksiniz. Bir çok konuda olduğu gibi dans beyin fonksiyonları için de oldukça çözüm odaklı bir tercihtir!

İstanbul dans kursu fiyatları diğer şehirlere göre fazla olsa da daha kaliteli eğitimlerin İstanbul’da gerçekleştirildiği de bilinmektedir!

Dans Türleri

Dans türleri oldukça fazla kollara ayrılabilmektedir. Tabi bunları saymak da güç duruma gelir. Hayatın içinden duyduğumuz en göz önünde bulunan bazı dans türlerinden bahsedebiliriz. 

Popülerlik olarak ülkemizde Hiphop oldukça ilgi görmektedir. Asıl çıkış amacı bir grup Afrikalı tarafından isyan amaçlı olmuştur. Özellikle yüksek ritimlerde çaldıklarından insanların daha rahat hissetlerini görebilirsiniz. Düzenli bir adımları veya spesifik hareketi yoktur. Kareografiler halinde yapılan Hiphop genel olarak grup dansı olarak yapılmaktadır. 

Diğer dans popüler dans türü de Tango! Özel olarak güzel ritimli dans etmek isterseniz bu dans türü tam size göre. Arjantin’de doğan bu dans türü adını anavatanından alarak Arjantin Tango olarak karşımızı çıkmaktadır. Genel ruha halinizi yansıtmak isterseniz konuşmadan Tango yaprak bunu yapabilirsiniz.

Bizi Arayın
Yol Tarifi Al
× Size nasıl yardımcı olabiliriz?