Modern Dans Nedir

İstanbul Dans Kursu – Hangi Dans Dersleri Veriliyor? 

İstanbul dans kursu arayışında mısınız? Türkiye’nin en büyük ilinde istediğiniz alanda dans kursu bulmanız mümkündür. 

Tüm bu kurslardan kendimizi ayırabilmek için gözle görülür bir fark olması gerekir. Bunun için alanında uzmanlaşmış, insanlarla sosyal ilişkisi iyi olan eğitimci kadrosu gerekir. Peki biz Danskeyfi Altunizade olarak sizlere ne gibi olanaklar sağlıyoruz bunlardan bahsedelim. 1998 yılında kurulmuş olup Türkiye’nin en büyük dans okullarından biriyiz. Kurslarımız alanında profesyonelleşmiş öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir. Bundan dolayı her türün alanında uzmanlaşmış öğretmenlerimizle kaliteli bir eğitim almanız kaçınılmaz olur. 

Eğer sizde dans etmek istiyorum ilgim var ama çekiniyorum diyorsanız kesinlikle iletişim kısmından bizimle iletişime geçmelisiniz. Unutmayın her yaştan birey dans eder.

Hangi Dans Dersleri Veriliyor?

İstanbul Dans Kursu 2

Kursumuzda aradığınız her dans türünde sınıfımız mevcuttur. Önemli olan tamamen sizin tercihiniz. Kurslarımızdan bazıları:

  1. Salsa
  2. Bachata
  3. Tango
  4. Oryantal
  5. Düğün Dansı
  6. Zumba 
  7. Flamenko
  8. Hiphop
  9. Çocuk Sınıfları

Derslerimizi grup arkadaşlarınızla alıyorsunuz. Bu sayede yeni insanlarla tanışmış oluyorsunuz. Peki derslerimize nasıl gelmelisiniz? Öncelikle uzun süre ayakta duracağınızı göze alarak rahat bir ayakkabı tercih etmelisiniz. Kıyafet seçiminde ise yine hareketinizi kısıtlamayacak rahat giysiler seçmelisiniz. Dans ederken rahat olmanız bizim için çok önemli. Kıyafet ve ayakkabı haricinde gereken bir şey olursa öğretmeniniz size bildirecektir. Bundan dolayı danslara göz atarak hangi türün size uygun olduğunu fark edin ve gelip ailemize katılın.

Neden Dans Kursuna Gitmeliyiz?

Dans etmek, stres azaltan ve mutluluk seviyemizi arttıran dopamin ve serotonin hormonlarının salgılanmasını sağlar. Yapılan çalışmaların ortaya koyduğu üzere baş ve sırt ağrısı gibi fiziksel ağrıları azaltmak için faydalıdır.

Grup derslerinde tanıştığınız yeni insanlar sayesinde sosyal anksiyeteniz azalır. Bu sayede özgüveniniz artar ve tavırlarınız olumlu etkilenir. Günlük hayatın stresinden uzaklaşıp kafanızı dağıtmak için birebirdir. Aynı zamanda öğrendiğiniz her koreografi ile hafızanızı geliştirirsiniz. Zihniniz sürekli çalışır vaziyette olur. Bunların yanı sıra öğrendiğiniz her hareketle hareket kabiliyetiniz artar. Esneklik kazanırsınız. Partner ile oynanılan dans türlerini tercih ederseniz; ikili ilişkilerinizi geliştirmiş olursunuz. Partnerinize nasıl uyum sağlayacağınızı öğrenmiş olursunuz. Katıldığınız parti, düğün gibi etkinliklerde hünerlerinizi sergilemeniz kaçınılmaz olur. 

Bu yazımızı da okumak isteyebilirsiniz: Dans Kursu Fiyatları? Dans Kursunun İnsanlara Faydaları?

Dans Etmenin Çocuklara Yararları

Bebeklik döneminden sonra çocukluk dönemi fiziksel gelişmenin en hızlı olduğu dönemdir. 

Dans etmek, çocuklarınızı aktif kalmaları için motive eder ve bu durum fiziksel gelişimlerine katkı sağlar. Dayanıklılıkları ve fiziksel güçlerinde artış meydana gelir. Bundan dolayı çocukların yeni aktivite edindikçe ve başarılı oldukça öz güveninde artış olur. Kendini daha iyi ifade eder ve küçük yaşlarından itibaren girişken olma yolunda ilerler. Bu sayede sosyal bir çocuk yetiştirmiş olursunuz. Dansın çocukların ruhsal gelişimine de faydası vardır. Çocuğunuz başarılı oldukça pozitif bir kişiliğe sahip olacaktır. Çünkü dans çocukların kendi duygu ve düşüncelerini keşfetmeleri için iyi ve güvenli bir seçimdir.

Bizi Arayın
Yol Tarifi Al
× Size nasıl yardımcı olabiliriz?